

## Time Drills (Adding Hours) Fill in the blanks for each problem. 3:47 AM + 8 hours = \_\_\_\_\_ 10:43 PM + 5 hours =9:33 AM + 4 hours = \_\_\_\_\_ 9:52 AM + 11 hours = \_\_\_\_\_ 4:59 PM + 9 hours =6:01 AM + 11 hours =5:29 PM + 7 hours =4:25 AM + 3 hours =1:57 AM + 12 hours = \_\_\_\_\_ 11:25 PM + 10 hours =9:46 PM + 1 hour = \_\_\_\_\_ 1:32 AM + 1 hour = \_\_\_\_\_ 5:56 PM + 11 hours =9:24 PM + 3 hours =12:11 PM + 5 hours = \_\_\_\_\_ 10:01 AM + 2 hours = \_\_\_\_\_ 9:41 PM + 9 hours = 11:15 PM + 4 hours =3:47 PM + 8 hours = \_\_\_\_\_ 7:13 AM + 10 hours = \_\_\_\_\_ 11:53 AM + 1 hour = 7:10 AM + 6 hours =4:42 AM + 9 hours =5:25 AM + 11 hours = 5:38 PM + 1 hour = \_\_\_\_\_ 8:30 PM + 5 hours = \_\_\_\_\_ 2:09 PM + 2 hours = \_\_\_\_\_ 5:38 AM + 4 hours = \_\_\_\_\_ 12:58 AM + 12 hours = \_\_\_\_\_ 1:28 PM + 3 hours = 11:20 AM + 6 hours = \_\_\_\_\_ 7:57 PM + 12 hours = \_\_\_\_\_ 3:01 PM + 12 hours = 5:26 AM + 9 hours = 12:18 PM + 4 hours = 8:15 PM + 6 hours = \_\_\_\_\_ 2:05 AM + 8 hours = \_\_\_\_\_ 5:06 PM + 12 hours = \_\_\_\_\_ 8:48 AM + 12 hours = 4:34 PM + 5 hours = 7:31 AM + 2 hours = \_\_\_\_\_ 10:59 PM + 3 hours =\_\_\_\_\_ 1:30 PM + 2 hours =2:41 PM + 2 hours =11:51 AM + 4 hours =6:48 AM + 10 hours =11:43 AM + 10 hours =\_\_\_\_\_ 2:39 PM + 10 hours =

6:18 AM + 8 hours =

8:38 AM + 2 hours =

Math

www.CommonCoreSheets.com

1-15 98 96 94 92 90 88 86 84 82 80 78 76 74 72 70 16-30 68 66 64 62 60 58 56 54 52 50 48 46 44 42 40

| Fill in the blanks for each problem.             |   |
|--|---|
| 3:47  AM + 8  hours = 11:47  AM                  | 10:43  PM + 5  hours = 3:43  AM                                   |
| 9:33 AM + 4 hours = <u>1:33 PM</u>               | 9:52 AM + 11 hours = <u>8:52 PM</u>                               |
| 4:59  PM + 9  hours = 1:59  AM                   | 6:01 AM + 11 hours = <u>5:01 PM</u>                               |
| 5:29  PM + 7  hours = 12:29  AM                  | $4:25 \text{ AM} + 3 \text{ hours} = \underline{7:25 \text{ AM}}$ |
| 1:57  AM + 12  hours = 1:57  PM                  | 11:25  PM + 10  hours = 9:25  AM                                  |
| 9:46 PM + 1 hour = $10:46$ PM                    | 1:32  AM + 1  hour = 2:32  AM                                     |
| 9:24 PM + 3 hours = <u>12:24 AM</u>              | 5:56  PM + 11  hours = 4:56  AM                                   |
| 12:11 PM + 5 hours = $5:11 PM$                   | 10:01  AM + 2  hours = 12:01  PM                                  |
| 9:41 PM + 9 hours = $6:41 \text{ AM}$            | 11:15 PM + 4 hours = $3:15$ AM                                    |
| 3:47  PM + 8  hours = 11:47  PM                  | 7:13  AM + 10  hours = 5:13  PM                                   |
| 11:53 AM + 1 hour = $12:53 PM$                   | 7:10  AM + 6  hours = 1:10  PM                                    |
| 4:42 AM + 9 hours = <u>1:42 PM</u>               | 5:25 AM + 11 hours = <u>4:25 PM</u>                               |
| 5:38  PM + 1  hour = 6:38  PM                    | 8:30 PM + 5 hours = $1:30$ AM                                     |
| 5:38  AM + 4  hours = 9:38  AM                   | 2:09 PM + 2 hours = <u>4:09 PM</u>                                |
| 12:58  AM + 12  hours = 12:58  PM                | 1:28  PM + 3  hours = 4:28  PM                                    |
| 11:20 AM + 6 hours = $5:20 PM$                   | 7:57 PM + 12 hours = <u>7:57 AM</u>                               |
| 3:01  PM + 12  hours = 3:01  AM                  | 5:26  AM + 9  hours = 2:26  PM                                    |
| 12:18 PM + 4 hours = $4:18$ PM                   | 8:15  PM + 6  hours = 2:15  AM                                    |
| 2:05  AM + 8  hours = 10:05  AM                  | 5:06  PM + 12  hours = 5:06  AM                                   |
| 8:48 AM + 12 hours = <u>8:48 PM</u>              | 4:34 PM + 5 hours = <u>9:34 PM</u>                                |
| 7:31 AM + 2 hours = <u>9:31 AM</u>               | 10:59  PM + 3  hours = 1:59  AM                                   |
| 1:30  PM + 2  hours = 3:30  PM                   | 2:41  PM + 2  hours = 4:41  PM                                    |
| 11:51 AM + 4 hours = <u><math>3:51 PM</math></u> | 6:48 AM + 10 hours = <u>4:48 PM</u>                               |
| 11:43 AM + 10 hours = <u>9:43 PM</u>             | 2:39  PM + 10  hours = 12:39  AM                                  |
| 6:18  AM + 8  hours = 2:18  PM                   | 8:38 AM + 2 hours = $10:38$ AM                                    |

Math

 1-15
 98
 96
 94
 92
 90
 88
 86
 84
 82
 80
 78
 76
 74
 72
 70

 16-30
 68
 66
 64
 62
 60
 58
 56
 54
 52
 50
 48
 46
 44
 42
 40